Kurum Adı : Gücükler İlkokulu
WEB Adresi : http://gucuklerilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Gücükler Köyü 14910 Dörtdivan/BOLU

VİZYON
VİZYONUMUZ Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişim iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, yaşam kalitesini arttırmayı hedefleyen, yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen, Teknolojiyi yararlı bir şekilde kullanabilen iyi bir insan ve iyi bir öğrenci ve toplum yetiştirmektir.

MİSYON
MİSYONUMUZ Laik, demokratik, sosyal hukuk devletimize vatandaşlık bağı ile bağlı; dünya ile barışık; insan hak ve hürriyetlerine saygılı; çevreye duyarlı; akılcı bilimden yana; araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünebilen yapıcı bireyler yetiştirmek.

Öğretmen Sayısı : 1
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 21
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 09:00-14:30
Derslik Sayısı : 2 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 47 km İlçe merkezine 5 km
Ulaşım : Okulumuza Dörtdivan´dan gelinebildiği gibi otoyoldan Dörtdivan gişelerinden girerek te ulaşılabilmektedir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Okulumuz Gücükler Köyündedir.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ